W moim lokalnym Walmart Milo kosztował 6 dolarów za worek. Kupiłem 12 worków. Kod pocztowy 70070
Jeśli jeszcze nie słyszałeś o dostępności Bay State Fertilizer, jest to odpowiednik Milorganite produkowany w Bostonie. Kosztuje 3,50 $ za 40-funtowy worek, jeśli odbierzesz go bezpośrednio w zakładzie produkcyjnym w Quincy, MA. Być może będziesz chciał się tym zainteresować w przyszłym roku. Co roku jeżdżę do Quincy, aby odebrać od 35 do 55 worków, w zależności od moich planów i tego, ilu przyjaciołom / rodzinie / sąsiadom pomagam...massgrass said:... Miałem trudności ze znalezieniem Milo, kiedy potrzebowałem go w lipcu. Znalazłem kilka worków w Home Depot na Rhode Island 4 lipca, kiedy odwiedzaliśmy rodzinę, ale to było na tyle.
Tak, dowiedziałem się o Bay State niedługo po tym, jak zobaczyłem film na YouTube Grass Daddy'ego na ten temat. Niestety, wydaje się, że są otwarci tylko w godzinach pracy w dni powszednie i nie jest to dla mnie opłacalne, aby brać wolne (i nie być płatnym), aby zrobić rundę po nawozy. Gdybym mógł tam pojechać w sobotę lub niedzielę rano, prawdopodobnie załadowałbym mojego starego SUV-a 15-20 workami wiosną i zakończył sprawę. Kennedy's Country Gardens w Scituate, MA sprzedaje Bay State za 9,99 $, więc prawdopodobnie po prostu bym to przełknął i kupił tam trochę, gdybym utknął.ken-n-nancy said:Jeśli jeszcze nie słyszałeś o dostępności Bay State Fertilizer, jest to odpowiednik Milorganite produkowany w Bostonie. Kosztuje 3,50 $ za 40-funtową torbę, jeśli odbierzesz ją bezpośrednio w fabryce w Quincy, MA. Możesz rozważyć to na przyszły rok. Co roku jeżdżę do Quincy, aby odebrać od 35 do 55 worków, w zależności od moich planów i tego, ilu przyjaciołom / rodzinie / sąsiadom pomagam...
Dobrze jest mieć lokalną opcję zakupu Bay State!massgrass said:Tak, dowiedziałem się o Bay State niedługo potem, kiedy zobaczyłem filmik Grass Daddy'ego na YouTube na ten temat. Niestety, wydaje się, że są otwarci tylko w godzinach pracy w dni powszednie i nie jest to dla mnie opłacalne, aby brać wolne z pracy (i nie być płatnym), aby zrobić zakupy nawozów. Gdybym mógł tam pojechać w sobotę lub niedzielę rano, prawdopodobnie załadowałbym mojego starego SUV-a 15-20 workami wiosną i zakończył sprawę. Kennedy's Country Gardens w Scituate, MA sprzedaje Bay State za 9,99 $, więc prawdopodobnie po prostu bym to przełknął i kupił tam trochę, gdybym utknął.
Dzięki, nie zdawałem sobie sprawy, że to opcja!ken-n-nancy said:Dobrze jest mieć lokalną opcję zakupu Bay State!
Facet, który zajmuje się sprzedażą nawozów Bay State w zakładzie NEFCO, Carl, będzie miał kilka sobót wiosną na odbiór. Z trzech różnych corocznych wycieczek, które odbyłem, dwie z nich były w soboty. Jeśli zadzwonisz do niego w połowie kwietnia i zapytasz o odbiór w sobotę, poinformuje Cię, w które soboty planuje tam być, ponieważ wcześniej ustali, że różne osoby zainteresowane odbiorem w sobotę przyjdą tego samego dnia, aby musiał przychodzić tylko w kilka sobót w okresie kwiecień-maj-czerwiec.
Ten w pobliżu mnie nie ma na stanie nawozów 10-10-10 i przedwschodowych, na które miałem oko, ale wciąż mają mnóstwo nasion trawy i chemikaliów do trawników. Zaglądam tam raz w tygodniu, kiedy robię zakupy spożywcze, żeby zobaczyć, czy coś jest super tanie, albo czy w końcu zdjęli wszystko z półek.GrassDaddy said:Walmart w pobliżu mnie usunął wszystkie swoje rzeczy do trawnika miesiąc temu. To samo z home depot, wydawało mi się super wcześnie, ale też bez prawdziwych ofert..
Nie jest to reklamowane, ale jest to dobry przykład tego, dlaczego zawsze warto zadzwonić i zapytać o coś takiego...massgrass said:Dzięki, nie zdawałem sobie sprawy, że to opcja!
Nie wiedziałem, że istnieje ten formularz online - zdecydowanie warto spróbować zapytać o odbiór w weekend!massgrass said:Szczerze mówiąc, wolałbym zapłacić składkę za Milorganite niż dzwonić, ponieważ bardzo tego nie lubię. Z pewnością warto spróbować formularza online NEFCO w połowie kwietnia: http://www.baystatefertilizer.com/order-inquiry-form/ .
Gdzie są worki za 6 dolarów? Och, właśnie podbiłeś wątekmassgrass said:Dziwne, domena baystatefertilizer.com wydaje się być teraz blogiem Wordpress. Wysłałem e-mail do kontaktu wymienionego w rekordzie WHOIS, aby zobaczyć, co się dzieje, ale zobaczymy, co się stanie.
Winny jak oskarżony...c0mical said:Rekord Whois...czy pracujesz w IT?