Chciałbym kupić jeden między teraz a następną wiosną w promocji. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć gdzieś okazję. Dzięki!
W zależności od tego, którą kosiarkę (Toro) wybierzesz, możesz dostać akumulator 7,5 Ah, który byłby świetny do dłuższego uruchamiania dmuchawy. Standardowy akumulator ma tylko 2,5 Ah.Deadlawn said:Czy przyjrzałeś się linii narzędzi akumulatorowych Toro 60V? Mam ich kosiarkę, piłę łańcuchową i ręczną dmuchawę do liści. Uwielbiam kosiarkę i piłę łańcuchową. Dmuchawa do liści ma dużą moc, ale szybko rozładowuje baterię. Chociaż można zmieniać prędkość, aby oszczędzać baterię.
Kiedy kupiłem kosiarkę, zamiast dostać pakiet ze standardową baterią 6,0 Ah, kupiłem samo narzędzie, a następnie kupiłem baterię 7,5 Ah i ładowarkę osobno.MasterMech said:W zależności od tego, którą kosiarkę (Toro) wybierzesz, możesz dostać baterię 7,5 Ah, która byłaby świetna do dłuższego uruchamiania dmuchawy. Standardowa bateria ma tylko 2,5 Ah.Deadlawn said:Czy przyjrzałeś się linii narzędzi Toro 60V zasilanych bateriami? Mam ich kosiarkę, piłę łańcuchową i ręczną dmuchawę do liści. Uwielbiam kosiarkę i piłę łańcuchową. Dmuchawa do liści ma dużą moc, ale szybko rozładowuje baterię. Chociaż można zmieniać prędkość, aby oszczędzać baterię.
Oczywiście, w danym momencie można uruchomić tylko jedną baterię w jednym narzędziu i trzeba ją naładować, aby uzyskać te długie czasy pracy. Ale to ograniczenie wszystkich obecnych systemów bateryjnych.